فرهنگ بسیجی
فرهنگ بسیجی یعنی آن مجموعهی معرفتها و روشها و منشهائی که میتواند مجموعههای عظیمی را در ملت به وجود بیاورد که تضمین کنندهی حرکت مستقیم و پایدار اسلامی آن ملت باشند. این یک تفکر است. (رهبر انقلاب 6/9/1390)
بسیج سیاسى است، اما سیاستزده نیست، سیاسىکار نیست، جناحى نیست؛
بسیج مجاهد است، اما بىانضباط نیست، افراطى نیست؛
بسیج عمیقاً متدین و متعبد است، اما متحجر نیست، خرافى نیست؛
بسیج بابصیرت است، اما ازخودراضى نیست؛
بسیج اهل جذب است -جذب حداکثرى- اما اهل تسامح در اصول نیست؛ بسیج غیور است، پاسدار خطوط فاصل است؛
بسیج طرفدار علم است، اما علمزده نیست؛
بسیج متخلق به اخلاق اسلامى است، اما ریاکار نیست؛
بسیج در کار آبادکردن دنیاست، اما خود اهل دنیا نیست.
(بیانات امام خامنهای در دیدار اقشار نمونه بسیج سراسر کشور 6/9/90)
منبع: khamenei.ir
امام خامنهای در آستانه سیزدهم آبانماه 92، به تبیین «رویکرد استکباری» دولت آمریکا پرداختند و فرمودند: «هر ملّتى به آمریکا اعتماد کرد، ضربه خورد؛ حتّى آن کسانى که دوست آمریکا بودند.»
در این اینفوگرافیک نمونههایی از اعتماد سردمداران وابسته به آمریکا و عاقبت آنان به روایت رهبر انقلاب مرور شده است:
محمدرضا پهلوی
روابط رژیم طاغوتى سابق با آمریکا خیلى صمیمى بود، در عین حال زیادهخواهىِ آمریکا آنها را هم به ستوه آورده بود؛ مثلاً کاپیتولاسیون - مصونیّت قضائى مأمورین آمریکا – را بر آنها تحمیل کردند؛ آنها هم پشتوانهاى جز آمریکا نداشتند، مجبور شدند قبول کردند. (12/8/92)
همین محمّدرضا را بعد از آنکه از ایران فرار کرد و یک مدّت کوتاهى به آمریکا رفت، از آنجا بیرون کردند، او را نگه نداشتند؛ یعنى اینقدر هم به او وفادارى نکردند؛ اینجورى هستند. (12/8/92)
محمد مصدق
در کشور ما دکتر مصدّق به آمریکایىها اعتماد کرد؛ براى اینکه بتواند خود را از زیر فشار انگلیسها نجات بدهد، به آمریکایىها متوسّل شد؛ آمریکایىها به جاى اینکه به دکتر مصدّق که به آنها حسن ظن پیدا کرده بود کمک کنند، با انگلیسها همدست شدند، مأمور خودشان را فرستادند اینجا و کودتاى 28 مرداد را راه انداختند. (12/8/92)
صدام حسین
آمریکائىهادر دوران جنگ تحمیلىِ بر ما، آنچه توانستند به صدام حسین کمک کردند و پشتیبانى دادند. از نقشهى هوائى و اطلاعات جاسوسى تا کمک تسلیحاتى، تا تقویت روحى، تا وادار کردن وابستگانِ به خود به پشتیبانى مالى، همهجور؛ چون به او احتیاج داشتند، امیدوار بودند او بتواند خدشهاى بر چهرهى پرقدرت و مغرور ملت ایران وارد کند. وقتى مأیوس شدند، تاریخ مصرفش تمام شد، به آن شکلى که دیدید او را درآوردند. (12/2/87)
معمر قذافی
آمریکا و ناتو به بهانهى قذافىِ خبیث و دیکتاتور، ماهها بر سر لیبى و مردم آن آتش ریختند. و قذافى همان کسى بود که پیش از قیام شجاعانهى ملت لیبى، درشمار دوستان نزدیک آنان به شمار میرفت؛ او را در آغوش میگرفتند، با دست او از ثروت لیبى میدزدیدند و براى خام کردن او، دستش را میفشردند یا میبوسیدند. (14/8/90)
بنعلی و حسنی مبارک
امروز هر ساعتى که حسنی مبارک از مصر فرار کند و خارج بشود، مطمئن باشد که اولین دروازهاى که به روى او بسته خواهد بود، دروازههاى آمریکاست؛ راهش نمیدهند؛ همچنان که بنعلى را راه ندادند، همچنان که محمدرضا را راه ندادند. اینها اینجورىاند. (15/11/89)
آمریکائیها از حسنی مبارک تا آخرین لحظهای که میشد دفاع کردند؛ بعد دیدیند دیگر نمیشود، آن وقت انداختنش دور! مجبور است برود. وقتی هم که رفت، دیگر محل سگ هم بهش نمیگذارند. (1/1/90 و 27/11/89)
مثل شیطان
این کسانى که دلشان براى دوستى آمریکا و رفاقت با آمریکا و اطاعت از آمریکا میتپد، این نمونهها را ببینند. اینها مثل شیطانند. در دعاى صحیفهى سجادیه میفرماید شیطان وقتى که من را دچار میکند، بعد نگاه میکند آن طرف - به تعبیر بنده - به من میخندد، به من پشت میکند، اعتنائى نمیکند. اینها اینجورند. آمریکائىها به وسیلهى این افراد حقیر و ضعیف، دنبال منافع خودشانند. (15/11/89)
منبع: khamenei.ir