بدون شرح ...
مذاکرات تمدید شد... و همه باید صبر کنند. اما آمریکا صبر نکرد تا به همه نشان دهد که زیاده خواه است و به توافق هایش پایبند نیست. جان کری در وین نشان داد که ما احمق نبودیم اگر به مذاکره خوش بین نیستیم. حرف هایی که وزیر خارجه آمریکا گفت و بعضی ها نشنیدند.
از دود بنزین پتروشیمی تا دود سیگار «مارلبرو»؛ از نظر خانم ابتکار کدامیک برای سلامت مردم خطرناکتر است!؟
«معصومه ابتکار» از همان روزهای آغازین فعالیت در دولت یازدهم تبدیل به چشم اسفندیار کابینه شد و با سخنرانیها و اظهارات غیرکارشناسی و غیرحقوقی خود، هم سازمان تحت مسئولیت خود را از کارویژه تخصصی خود خارج و به یکنهاد سیاسی تبدیل کرد و هم مسئولیت اصلی این نهاد تخصصی را به فراموشی سپرد؛ تا جایی که اکنون و به دنبال اعلام خبر احداث یک کارخانه خارجی تولید سیگار در کشور، صدا از همه گروهها و سازمانها بلند شد به غیر از سازمان حفاظت از محیط زیست!
چند هفتهای است که خبر اعطای مجوز به شرکت صهیونیستی «مارلبرو» برای احداث کارخانه تولید سیگار در ایران از سوی وزارت صنعت در رسانهها منتشر شده و هر روز خبری جدید در این زمینه منتشر میشود.
ادامه مطلب...
نوشته های دیگران (بدون)
نویسنده متن فوق: » اهالی بصیرت ( سه شنبه 93/9/11 :: ساعت 12:54 صبح )
شوالیه؛ نشانی که نگرفتنش محبوبیت میآورد و گرفتنش حسرت!
«حسین علیزاده» ترجیح داد هنرمند محبوب ایرانیها باشد تا شوالیه باب میل فرانسویها
سفارت فرانسه در چند هفته گذشته بیش از آنکه درگیر کارهای مربوط به صدور روادید برای مسافران باشد، مشغول برگزاری مراسمی برای اعطای نشان شوالیه به برخی هنرمندان ایرانی بود. از کامبیز درمبخش و داریوش مهرجویی گرفته تا محمود دولتآبادی و لیلی گلستان هم کسانی بودند که چراغ سفارت فرانسه را در این شبها روشن نگه داشتند تا در خاک ایران، «شوالیه» فرانسویها شوند.
اما بدقلقی یکی از کسانی که قرار بود فرانسویها به او نشان شوالیه بدهند، باعث شد تا آهنگ این شبنشینیهای هفتگی از ریتم بیفتد. «حسین علیزاده» که بعنوان استاد موسیقی ایرانی در جهان شهره است، با نگارش نامهای از دریافت این نشان استنکاف کرد تا فرانسویها بدانند که اگر افرادی مثل دولت آبادی حاضرند برای دریافت این نشان، درست یکی دو ساعت قبل از اینکه به سفارت فرانسه بروند، در یک مراسم رسمی لیچار بار کشورشان کنند، در عوض کسانی مثل علیزاده هم هستند که ترجیح میدهند یک استاد ایرانی باشند تا شوالیهای فرانسوی!
ادامه مطلب...
نوشته های دیگران (بدون)
نویسنده متن فوق: » اهالی بصیرت ( یکشنبه 93/9/9 :: ساعت 11:22 عصر )
سیده زهرا شایگان در برنامه مشاعره شبکه آموزش به شعرخوانی (حدیث حیا) پرداخت.
کم و بیش در سریالهای تلویزیونی و فیلمهای سینمایی یا اروپاییها شنیدهایم که "ایرانیها وقتشناس نیستند!" البته ما ایرانیجماعت هم کم یا زیاد در ادبیات معاصر و تولیدات مختلف فرهنگیمان خصوصاً در چند دهه اخیر به این نکته اعتراف کردهایم و بدقولیهایمان سر قرارها را انداختهایم گردن فرهنگ رایج در کشور.
این چند خط مقدمه ورود به بحثی بود که شاید ظاهراً سیاسی است اما ابعاد گستردهتری دارد.
اکنون مذاکرات هستهای میان ایران و گروه 1+5 تا تیرماه تمدید شده است و طبیعتاً دیگر کسی در دولت اعتدال و یا از میان اصلاحطلبان پیدا نمیشود که وعدههای 18 ماه گذشته خود درباره حل سریع مناقشه هستهای را بهخاطر بیاورد!
آیا می دانید توافق وین یعنی چه؟
ادامه مطلب...
نوشته های دیگران (بدون)
نویسنده متن فوق: » اهالی بصیرت ( جمعه 93/9/7 :: ساعت 1:54 صبح )
بیش از ده سال است که چالش هسته ای ایران به بزرگترین موضوع امنیتی کشور تبدیل شده است. برای تحلیل پرونده هسته ای ایران روایت های مختلفی ایراد شده است اما روایت مهدی محمدی کارشناس پرونده هسته ای ایران از این ماجرا شنیدنی است.
اسطورهسازی از چهرههای ضددین و معاندانقلاب؛ از کتابهای درسی تا خبرگزاریهای دولتی!
«آنگاه که رژیم (...) بهتدریج بر همه جا مسلط میشد، مأمورین و چماقداران رژیم تازه، تمام شعارها را پاک میکردند و دیوارها را با گفتههای خمینی میآراستند و هرچه را که به نفع رژیم جمهوری اسلامی نبود، میزدودند، حتی شعارهای تبلیغاتی را. بسیاری اوقات جوانان پُرشور و سودازده که میخواستند مطلبی را روی دیوار بنویسند به ضرب گلوله پاسداران پای دیوارها در خون خود میتپیدند. مردم از ترس اینکه مبادا مورد سوءظن قرار بگیرند، از دیوارها فاصله میگرفتند. دیوارها، آئینههای تمام نمای وقایعی بودند که نشان دادند چگونه یک رژیم دیکتاتوری از پای درآمد و رژیم دیکتاتوری بدتری جانشین آن شد.»
این بخشی از نوشته «غلامحسین ساعدی» است از فضای پس از انقلاب. نویسندهای که خبرگزاری دولتی ایرنا اخیرا در ستایشش اینطور نوشته است: «روزنامه نگاری، شاعری، نمایشنامهنویسی، رماننویسی و سرانجام فیلمنامهنویسی؛ حوزه هایی که در حیطه ادبیات به دست و قلم نویسندهای فتح شد که تنها دغدغه هایش بازتاب دردها و آسیب های جامعه ای بود که سرگردان میان سنت و مدرنیسم آرام آرام داشت اصالت نابش را به فراموشی می سپرد، او غلامحسین ساعدی نویسنده ای روانپزشک یا روانپزشکی نویسنده بود.»
ادامه مطلب...
نوشته های دیگران (بدون)
نویسنده متن فوق: » اهالی بصیرت ( یکشنبه 93/9/2 :: ساعت 7:27 عصر )
کلیپ تصویری فریب اسید
مرکز آفرینشهای رسانهای زمانه کلیپ تصویری "فریب اسید" را با موضوع بررسی جنگ روانی رسانههای غربی علیه امر به معروف و نهی از منکر پس از حادثه اسیدپاشی در اصفهان منتشر کرد: