حمایت از سران فتنه در میتینگ روحانی در جماران + تصاویر
در مراسم سخنرانی حسن روحانی در حسینیه جماران شعارهایی در حمایت از سران فتنه سر داده شد.
میتینگ تبلیغاتی و انتخاباتی حسن روحانی به عنوان یکی از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری یازدهم که شب گذشته(11/3/92) در حسینیه جماران برگزار شد، به محل و پاتوقی برای اعلام حمایت از سران فتنه بدل شد. عکسهای منتشر شده از این مراسم نشان میدهد که جماعت حاضر در برنامه تبلیغاتی حسن روحانی نه تنها حرمت و شان حسینیه جماران را که یکی از یادگاریهای حضرت امام(ره) در ذهن و خاطر مردم ایران است، نگاه نداشتند بلکه با سر دادن برخی شعارهای توهین آمیز و همچنین حمل دستنوشتهها و عکسهایی در حمایت از سران فتنه سال 88 که مسبب اغتشاشات خیابانی در برخی مناطق تهران شدند، صراحتا برنامه حسینیه جماران را به یک میتینگ علیه انقلاب اسلامی تبدیل کردند. همچنین حاضران در این مراسم سرود یار دبستانی من و ای ایران را در حمایت از دو کاندیدای شکست خورده انتخابات 88 جمع خوانی کردند.
در خبر مذکور که بازتاب وسیعی در شبکههای اجتماعی و سایت ها داشت، آیه منقش در دکور محل مناظره دارای غلط املایی عنوان شده بود.
در بخشی از این خبر آمده بود: "روی دکور استودیوی مناظرات، بخشی از آیات هفدهم و هجدهم سوره مبارکه «زمر» نقش بسته بود که البته با غلط املایی همراه بود و کلمه
«الباب» به صورت «البب» نوشته شده بود. متن و ترجمه آیه مذکور بدین صورت است: «… فَبَشِّرْ عِبَادِ ?17? الَّذِینَ یَسْتَمِعُونَ الْقَوْلَ فَیَتَّبِعُونَ أَحْسَنَهُ أُوْلَئِکَ الَّذِینَ هَدَاهُمُ اللَّهُ وَأُوْلَئِکَ هُمْ أُوْلُوا الْأَلْبَابِ?18?»"
بنابراین بندگان مرا بشارت ده، کسانی که سخنان را میشنوند و از نیکوترین آنها پیروی میکنند، آنها کسانی هستند که خدا هدایتشان کرده، و آنها خردمندانند. (ترجمه آیتالله مکارم شیرازی)
با این حال پیگیریهای خبرنگار جهان حاکی از آن است که آیه مذکور به درستی نوشته شده و به علت فاصله محل عکس برداری و تصویربرداری از تصویر این آیه و در نتیجه عدم وضوح تصویر آیه، برخی همکاران رسانهای را به خطا انداخته است. همچنین نگارش این واژه قرآنی بصورت "البب" بوده که با نگاهی دقیقتر به تصاویر مربوط متوجه صحیح بودن نگارش آن میشوید.
در زیر میتوانید تصویر این آیه مبارکه را از نمایی نزدیک مشاهده کنید:
«حامد زمانی» ترانه «فریاد فردا» را به مناسبت انتخابات ریاست جمهوری خواند.
«حامد زمانی» ترانه «فریاد فردا» را به مناسبت انتخابات و ایجاد شور و نشاط بخشیدن به فضای سیاسی جامعه خواند.
وی در این خصوص اظهار داشت: ترانه فریاد فردا یکی از آهنگهایی است که قول داده بودم در همان حال و هوای کارهای گذشته و با گفتمان انقلاب اسلامی و مقاومت مردم ایران و ایجاد شور و نشاط بخشیدن به فضای سیاسی جامعه و خلق حماسه سیاسی بسازم.
خواننده تیتراژ دیروز امروز فردا تصریح کرد: این آهنگ، فریاد نسلی است که ایستادگی و مقاومت را وظیفه خود میداند و میخواهد فردای خودش را روی پای خودش بسازد.
این ترانه به همت خانه سرود انقلاب اسلامی و به تهیه کنندگی بشیر بیآزار تهیه شده است. شعر این آهنگ را محمد مهدی سیار سروده است. آهنگسازی و خوانندگی این اثر با حامد زمانی و تنظیم آن را نیما نورمحمدی انجام داده است.
گزیدهای از بیانات و توصیههای امام خامنهای درباره انتخابات ریاست جمهوری در «کتابچهی انتخاباتیKHAMENEI.IR» منتشر شد.
این کتابچه چهارده فصل دارد. «ویژگی نامزد اصلح، نقاط قوت و ضعف دولت نهم و دهم، شنبهی بعد از انتخابات، پایبندی به سیاستهای کلی نظام، نقش رئیسجمهوری در تحقق برنامهی پنج ساله، ریاست جمهوری و چشمانداز 20 ساله، وظایف شورای نگهبان در انتخابات، تاکتیکهای دشمن، تجربیات انتخابات 88، اصول رقابت سیاسی، اهمیت شورای نگهبان، بایدها و نبایدهای رسانهها در انتخابات، وظیفه مردم در انتخابات و اهمیت انتخابات ریاست جمهوری».
این کتابچه تلاش دارد در چهارده بخش ضمن معرفی شاخصهای نامزد اصلح از نگاه حضرت آیتالله خامنهای، تاکتیکها و اهداف دشمن برای این انتخابات را شناسایی کند و با ارائهی دستورالعملهایی به مخاطبینش، به عنوان یک دفترچه راهنما، عبور از امتحان انتخابات را تسهیل کتد. این کتابچه را با حجم 7 مگابایت از اینجا دریافت کنید.
وقتی یارانههایی را که عامل تورم میدانستند به مردم وعده میدهند
در حالی برخی نامزدهای انتخابات، پرداخت یارانه نقدی و شیوه تامین مالی مسکن مهر را باعث تورم میدانند که در برنامههای خود، ادامه روند آن را به مردم وعده میدهند.
در حالی کاندیداهای ریاستجمهوری پرداخت یارانه نقدی را باعث تورم یا شیوه تأمین مالی مسکن مهر را باعث افزایش نقدینگی کشور میدانند که همگی کاندیداها در برنامه های خویش، ادامه روند پرداخت پرداخت یارانه نقدی و اجرای سیاست مسکن مهر را به مردم وعده میدهند.
در همین ارتباط، یکی از سخنان مطرحشده در روزهای اخیر که توسط کاندیداهای ریاستجمهوری در قالب کنایهای به سیاستهای عدالتخواهانه دولت احمدینژاد مطرح میشود، عبارت است از اینکه «عدالت، توزیع فقر نیست»؛ در حالی که رهبر معظم انقلاب طرح چنین دیدگاهی را نفی میکنند. در ذیل، تفاوت دیدگاه رهبر معظم انقلاب با کسانی که چنین دیدگاهی دارند عنوان میشود:
هاشمی در 26 آبان 87:
اگر میخواهیم عدالت داشته باشیم، نباید تقسیم فقر کنیم؛ بلکه توزیع عدالت با توسعه غنا ممکن است.
...بنده اگر رئیس دولت شدم میخواهم برای پیشرفت کشور تصمیم بگیرم؛ چون تا پیشرفت اتفاق نیفتد، عدالت درواقع توزیع فقر است. اگر تازه خوب توزیع کنیم، خب برای پیشرفت، اول لازمهاش چی هست....
http://www.iribnews.ir/NewsText.aspx?ID=1958139
ولایتی در گفتوگوی ویژه خبری:
عدالت را نباید شعاری مطرح کرد. نباید کشور را دچار فقر و آنگاه فقر را عادلانه تقسیم کنیم. ما شهروند درجه یک و دو و سه نداریم. همه مردم ایران شهروند درجه یک هستند و باید فرصت ها و امکانات یکسان در کشور توزیع شود.
اگر بخواهیم عدالت در عمل معنا پیدا کند، باید فرصتهای برابر، چه به لحاظ مالی و چه به لحاظ اداری و چه به لحاظ تحصیلی، را در بین آحاد ملت و به صورت یکسان تقسیم کنیم و این امر امکانپذیر نیست مگر اینکه دولت با شفافسازی، هرچه را که عمل میکند، در محضر مردم به نمایش بگذارد...
http://velayati.ir
بیانات امام خامنهای در دیدار رئیسجمهور و اعضای هیئت دولت در 8 شهریور 84:
این نکته را هم درباب عدالت عرض کنیم که بعضىها مىگویند عدالت یعنى توزیع فقر. نهخیر؛ کسانىکه بحث عدالت را مىکنند، بههیچوجه منظورشان توزیع فقر نیست؛ بلکه توزیع عادلانه امکانات موجود است. آنهایى که مىگویند عدالت، توزیع فقر است، مغزا و روح حرفشان این است که دنبال عدالت نروید؛ دنبال تولید ثروت بروید تا آنچه تقسیم مىشود، ثروت باشد. دنبال تولید ثروت رفتن بدون نگاه به عدالت، همان چیزى مىشود که امروز در کشورهاى سرمایهدارى مشاهده مىکنیم....
...اینکه ما بگوییم عدالت را مطرح نکنید، تولید ثروت را مطرح کنید، بهانه را هم این بیاوریم که بعد از تولید ثروت، سراغ عدالت مىرویم، این نمىشود. عدالت یعنى امکاناتى را که در کشور هست، عادلانه و عاقلانه تقسیم کنیم- نه عادلانه بىحسابوکتاب- و سعى کنیم همین امکانات را بیشتر کنیم تا به همه بیشتر برسد؛ نه اینکه به قشر خاص و به دسته خاصى بیشتر برسد.
هرچه به انتخابات نزدیک میشویم بازار شایعات داغ میشود. یکی از شایعاتی که میتواند در فضای انتخابات تأثیرگذار باشد، شایعهی حمایت رهبری از نامزدی خاص و یا اطلاع از رأی رهبر انقلاب اسلامی در انتخابات است. حضرت آیتالله خامنهای چندینبار در ایام انتخاباتها این مسائل را تکذیب و نظر خود را صریحاً بیان کردهاند. برای آخرین بار نیز ایشان در ابتدای سال 92 در حرم رضوی درباره این مسائل، اینچنین فرمودند:
«رهبری، یک رأی بیشتر ندارد. بندهی حقیر مثل بقیهی مردم، یک رأی دارم؛ این رأی هم تا وقتی که در صندوق انداخته نشود، هیچ کس از آن مطّلع نخواهد بود. حالا ممکن است آن کسانی که صندوق دست آنها است، بعد باز کنند، خط این حقیر را بشناسند، بفهمند بنده به چه کسی رأی دادم؛ اما تا قبل از رأی دادن، کسی مطّلع نخواهد شد. اینجور نیست که کسی بیاید نسبت بدهد که رهبری نظرش به فلان است، به بهمان نیست. اگر چنین نسبتی داده شد، این نسبت درست نیست.» 1392/01/01
اصغر فرهادی بار دیگر به ارزشهای اخلاقی دهنکجی کرد + تصاویر
حقیقت این است که کسب توفیق در جشنوارههای خارج از کشور، ارزشی را اثبات نمیکند. آنها به تکنیک محض جایزه نمیدهند و راهشان نیز با ما متفاوت است؛ روشن است که آنها کدامین فیلمها را میخواهند.
در حالیکه هنوز برخی رسانهها، از اکران فیلم فرانسوی اصغر فرهادی کارگردان پرحاشیه ایران در داخل کشور خبر می دهند، آقای کارگردان با رفتاری نامتعارف و غیر اخلاقی در جریان اهدای جوایز جشنواره کن بار دیگر در مقابل دوربین ها مسألهساز شد.
پس از اطلاق عنوان بهترین بازیگر زن جشنواره کن 2013 به برنیس پژو، بازیگر فرانسوی فیلم سینمایی "گذشته" به کارگردانی اصغر فرهادی، این کارگردان پر سابقه در رفتارهای غیر متعهدانه، این بار با در آغوش کشیدن و بوسیدن بازیگر زن فیلمش پررنگ تر از گذشته به فرهنگ آیینی و دینی ایرانیان دهن کجی کرده است.
گفتنی است رفتار غیر متعارف آقای فرهادی در مقابل دوربینهای خبری جهانی که دهن کجی به فرهنگ دینی و آیینی ایرانیان تعبیر شده با استقبال رسانههای ضد انقلاب از جمله سایت صهیونیستی بالاترین همراه شده است.
هنوز تا این لحظه معاونت سینمایی وزارت ارشاد اسلامی نسبت به تکرار این حرکات وقیحانه از سوی فرهادی واکنشی نشان نداده است.