عراق گورستان تروریستها
داعش، گروهی تروریستی با تفکرات سلفی افراطی که این روزها عراق را نا آرام کردند و مردم بی گناه این کشور را به خاک و خون می کشند. داعش همان طور که از نامش پیداست، دولت اسلامی عراق و شام نامیده می شود. سرکرده آن فردی به نام ابوبکر البغدادی، فرزند...
دانلود فیلم (حجم: 19MB)
منبع: فرهنگ نیوز
گردانندگان اصلی تجمع چند نفره مقابل ورزشگاه آزادی چه کسانی بودند؟
23 خرداد 93 تعداد انگشت شماری زن(البته با سابقه مشخص)، قبل از بازی تیم ملی والیبال ایران و برزیل پشت در استادیوم آزادی تجمع کردند تا تصاویر این حضور به سرعت در شبکههای اجتماعی و سایتهای ضدانقلاب منتشر شود. لیدر این جمع 4، 5 نفره «ژیلا بنی یعقوب» است.
تصاویر این حضور فوراً در سایت بیبیسی فارسی با این تیتر منتشر میشود: «زنان ایرانی، پشت درهای بسته استادیوم آزادی».
تصویر سایت بیبیسی از این تجمع
بیبیسی در این باره مینویسد: «عکسهایی که در این مجموعه میبینید در «شبکههای اجتماعی» منتشر شد و زنان ایرانی را پشت درهای بسته استادیوم آزادی نشان میدهد».
معاون رئیس جمهور یا مدافع فتنه گران؟!!!
دو شب بعد شهیندخت مولاوردی، معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور در صفحه شخصی خود در یکی از «شبکه های اجتماعی» مینویسد: «امروز در هیئت دولت به ممنوعیت ورود زنان به سالن مسابقات والیبال اشاره کردم و مراتب اعتراض و ناامیدی نسل جوان را از این موضوع اعلام کردم. به ویژه آنکه تماشای این مسابقات ظاهراً در دورههای قبلی برای دختران و زنان محدودیتی نداشته است و ایجاد محدودیت در دوره دولت تدبیر و امید مایه تعجب شده است».
مولاوردی (معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور)
مولاوردی سپس در گفتوگو با مهر در خصوص احتمال حضور زنان در مسابقات والیبال ایران- لهستان و ایران- ایتالیا،تصریح میکند که «ما تمام تلاشمان را میکنیم و به رایزنی هایمان ادامه میدهیم».
ادامه مطلب... سفیران فرهنگی ایران که این روزها به عنوان مهمان و تحت عنوان «هنرمندان حامی تیم ملی» به برزیل سفر کردهاند، عکسهایی از خود در خیابانهای سائوپولو، شهر کوریتیبا (محل بازی تیم ملی با نیجریه)، داخل استادیوم شهر کوریتیبا، قبل و بعد از بازی نخست تیم ملی فوتبال کشورمان در جام جهانی و... منتشر کردند.
ادامه مطلب... نه می بخشیم و نه فراموش میکنیم/.وقایع سال88 آنچنان برای ملت مقاوم ایران سنگین بود که تا ابد زخم ناشی از آن را به فراموشی نخواهند سپرد و عاملین آن را تا ابد نخواهند بخشید./
دانلود با کیفیت پایین (حجم: 7MB)
در مقابل قدرت مشروع نباید کسی سینه سپر کند. اگر چنین کرد، اسم او فتنه است. این عبارت،آخرین سخن رهبر معظم انقلاب پیرامون فتنه و فتنه شناسی است که در تاریخ 14 خرداد 93 ایراد فرمودند. فتنه انگیری، مسئلهای است که انقلاب ایران از همان روزهای ابتدایی پیروزی، تا به امروز بارها توسط دشمن خارجی و مهرههای خودفروختهی داخلی مبتلابه آن شده، ولی در تاریخ پر فراز و نشیب جمهوری اسلامی دو فتنه، 78 و 88 از خصوصیت ویژهای برخوردار بود که همین تفاوتها سبب شد تا کشتی انقلاب با مخاطرات بیشتر و طوفان سهمگینتری روبهرو شود. هرچند که با عنایت حضرت ولیعصر(عج) و به برکت وجود رهبر حکیم و دانای انقلاب، تمامی کارشکنیها و خیانتها خنثی شد ولی بررسی علل وجود فتنه و عاملین مؤثر آن میتواند به دو امر مهم بصیرت افزایی و پیشگیری از بروز فتنههای بعدی منجر شود. در فتنه 78 که در زمان دولت اصلاحات و ریاست جمهوری محمد خاتمی رخ داد، نخستین مواجهه نظام با عوامل برانداز پس از سالها (بعد از عملیات مسلحانه منافقین) بود که با توسل به ابزارهای براندازی نرم و انقلابهای رنگی از دل جنبشهای شبه دانشجویی و مهره چینیهای ضدانقلاب برخاست و توانست مدتی نظام را دچار بحران کند. در سال 88 هم هرچند که دولت اصولگرای نهم بر سرکار بود ولی این بار نیز جوشش فتنه از دل همان عوامل برخاست و با ایجاد شبههی تقلب گسترده در انتخابات، عدهای را به خیابانها کشاند و تا دو سال اردوکشیهای خیابانی سبب شد هزینههای مادی و معنوی بسیاری، بر نظام اسلامی تحمیل گردد. ادامه مطلب... آزادی یواشکی زنجیرهایها علنی شد! موضوع فرهنگ و حواشی پیشآمده برای آن طی چند ماه گذشته، یکی از داغترین اخبار رسانهها بوده است. هرچند کوشش شده است تا حساسیتهای عمومی روی این مسئله بهشدت کم شود اما حقیقت به شکلی دیگر است. دراینبین متأسفانه بعضی از جریانات و برخی از افراد، گویی از مصونیت خاص برخوردار بوده و خود را مستحق انجام همه گونه فعالیت ضد فرهنگی میدانند! نشریات پرشمار زنجیرهای که از بازوان فعال اصلاحطلبان محسوب میشوند، یادگار دوران اصلاحات و جنجالسازیهای این جریان علیه فرهنگ و دین مردم کشور است. این لشکر رسانهای اکنون با سایتهای اینترنتی متعدد داخلی تقویتشده است. همچنین انبوهی از سایتها و نشریات مختلف تحت عنوان «اعتدال» به این جمع اضافهشدهاند که دقیقاً مشخص نیست از طریق کدام منبع تغذیه میشوند و اصلاً ارتباطی با مجموعه دولت دارند یا نه؛ ضمن آنکه بسیاری از سایتهای فارسیزبان(مستقر در خارج از کشور) که فعالیتهای ضد نظام داشته و از افشا شدن ماهیت ضدانقلابی خود ترسی ندارند، اکنون در تلاش هستند تا هماهنگی خود را با انبوه نشریات زنجیرهای، به بالاترین سطح ممکن برسانند. در آخرین پرده از این نمایش زنجیرهای، مجوزی به سردبیر نشریه توقیف شده «صدا» با حمایت کارگزاران اعطا میشود، یک نشریف فمینیستی جدید جایگزین یک نشریه فمینیستی توقیف شده با کادری هم سو و تا حدودی مشابه شده و به یک نشریه توقیف شده متعلق به نهضت آزادی و ملی – مذهبی بدون سروصدا رفع توقیف می شود! (1) اتفاقاتی که همگی مورد استقبال شدید رسانههای ضدانقلاب قرار گرفته و این را نشانه تحول در ایران دانستهاند! ادامه مطلب... چرا رویکرد غربیها درباره انتخابات مصر و سوریه متفاوت است؟
هر چه که از عمر تحولات منطقه میگذرد، جبههبندیها در حال تکامل است و میران رشد واقعی مردمسالاری در آن با وضوح بیشتری قابلمشاهده و ارزیابی است. در هفتههای اخیر در منطقه جنوب غرب آسیا و شمال آفریقا دو انتخابات ریاست جمهوری برگزار شد که در یکی از آنها مردم به انتخاب خویش رسیدند و در دیگری مردم را به یک انتخاب رساندند. همزمانی برگزاری دو انتخابات هر ناظری را به دریافت تفاوتهایی محسوس رهنمون میسازد و از پس آن تفاوتها، پیشبینی آینده این نظامهای سیاسی اندکی سهلالوصول خواهد شد. دو کشور سوریه و مصر در حالی انتخابات ریاست جمهوری را برگزار کردند که این روزها آبشخور تحولاتی بس عظیم هستند و موفقیت یا شکست نظامهای سیاسی حاکم بر این کشور تا حد زیادی به این انتخابات گرهخورده است. اما نکته قابلتوجه اینجاست که تفاوتهای آشکار در ابعاد مختلف برگزاری انتخابات در این دو کشور وجود داشت که در ذیل بدان اشاره خواهد شد. ادامه مطلب... عبدالفتاح السیسی بعد از مشارکت در برکناری «محمد مرسی» از ریاست جمهوری مصر، اعلام کرده بود که ارتش وارد عرصه سیاست در کشور نخواهد شد. اما بر خلاف این ادعا فروردین امسال با کناره گیری از وزارت کشور برای حضور در انتخابات اعلام آمادگی کرد. السیسی در انتخابات ریاست جمهوری زودهنگام مصر با به دست آوردن 96.9 درصد آرا تنها رقیب خود «حمدین صباحی» موسس جریان مردمی را شکست داد. بخش عظیمی از گروههای انقلابی که نقش عمدهای در سقوط «حسنی مبارک» از قدرت در انقلاب 25 ژانویه بازی کرده بودند از جمله جنبش جوانان 6 آوریل انتخابات ریاست جمهوری مصر را تحریم کرده بودند. منبع: فارس
هاشمی رفسنجانی در نماز جمعه سال 78 : "چطور می تواند یک گروه مردم را دعوت کند بگوید به ما بپیوندید تو خیابان ها بیایید، کی میاد ؟ این الواتی که آمدند و این همه خسارت وارد کردند، خب تو خیابان که دروازه ندارد… دانلود فیلم (حجم: 33MB)
نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » اهالی بصیرت ( پنج شنبه 93/3/29 :: ساعت 10:57 صبح )
سفیران فرهنگی ایران با شلوارک در برزیل!
در این عکسها، محسن تنابنده، محمدرضا شریفینیا، محراب قاسمخانی، بابک اردلان، سام درخشانی، فاطمه گودرزی، لیندا کیانی، امیرحسین صدیق، پژمان جمشیدی، رضا یزدانی، سیدجواد هاشمی، مسعود پاکدل، مهران غفوریان، سیاوش خیرابی، سیروس عبدلی، کامران تفتی، نرگس محمدی، حسام نوابصفوی و... دیده میشوند.
نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » اهالی بصیرت ( چهارشنبه 93/3/28 :: ساعت 11:34 صبح )
کلیپ تصویری «غبار فتنه»
دانلود فیلم (حجم: 53MB)
منبع: روشنگری
نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » اهالی بصیرت ( سه شنبه 93/3/27 :: ساعت 2:57 صبح )
بررسی نقش حساب شده خاتمی در فتنه88
نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » اهالی بصیرت ( دوشنبه 93/3/26 :: ساعت 10:4 صبح )
نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » اهالی بصیرت ( یکشنبه 93/3/25 :: ساعت 11:13 صبح )
نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » اهالی بصیرت ( شنبه 93/3/24 :: ساعت 11:3 صبح )
دانلود فیلم (حجم: 36MB)
نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » اهالی بصیرت ( جمعه 93/3/23 :: ساعت 2:33 صبح )
هاشمی رفسنجانی از 78 تا 88
نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » اهالی بصیرت ( پنج شنبه 93/3/22 :: ساعت 10:38 صبح )
تربیت یافتگان غرب و شرق
جناب آقای ظریف خجالت بکش!
یا از روی ناآگاهی است یا خیانت
آموزش حجاب
واردات یونجه از فرانسه!
شهدا زنده اند...
واردات کالا ازکشورهای دیگرسبب تعطیلی بسیاری ازواحدهای تولیدی شده
نوروز
مکارم: برای حل مشکلات اقتصادی به رفع تحریمها دلخوش نباشیم
چرا حجاب؟!
[عناوین آرشیوشده]