نگاهی به صحت یکی از اصلیترین استدلالهای مسئولان پرونده هستهای؛
شیمون پرز: در موضوع هستهای، رئیس جمهور جدید ایران کمی امیدواری به ما داده است
«عصبانیت اسرائیل از توافق هستهای ایران و 1+5»؛ این جمله اصلیترین استدلال مسئولان پرونده هستهای، وزیر امور خارجه و رئیس جمهور برای اثبات موفقیتآمیز بودن توافق ژنو و گفتگوهای هستهای ایران و 1+5 در نزدیک به شش ماه گذشته بوده است. اما ظاهرا شیمون پرز رئیس رژیم صهیونیستی و عالیترین مقام سیاسی این رژیم جعلی، نظر متفاوتی داشته و چندان هم از این توافق ناراضی نیست.
"شیمون پرز"، رئیس رژیم صهیونیستی که در جریان سفری سهروزه به اتریش با روزنامه اتریشی "استاندارد" گفتگو کرده، به موضوع مذاکرات هستهای ایران و غرب در وین اشاره کرده و گفته است: "رئیس جمهوری جدید ایران کمی امیدواری به ما داده است اما رهبری جمهوری اسلامی بار دیگر همه این امیدها را ویران کرده است".
وی در پاسخ به این پرسش که برای رژیم صهیونیستی کدام گزینه بهتر است، اینکه بشار اسد در سوریه باقی بماند یا سقوط کند گفت: "بهترین گزینه برای اسرائیل این است که در این باره هیچ حرفی نزند".
پرز درباره تصمیمات اتحادیه اروپا برای صدور قطعنامه علیه رژیم صهیونیستی گفت: "دلیل این تصمیم اتحادیه اروپا این نیست که میخواهند اسرائیل را مجازات کنند، بلکه آنها میخواهند واقعاً از صلح حمایت کنند و ما میتوانیم این مسئله را درک کنیم".
وی در بخش دیگری از این گفتوگو به طرح دو دولت که دولت اوباما به شدت به دنبال آن است اشاره کرده و گفته است: "من با در پیش گرفتن اقدامات تنبیهی برای حمایت از صلح مخالفم. اما ما نباید فراموش کنیم که اروپا یک پیشنهاد جذاب را ارائه داده است مبنی بر اینکه اگر اسرائیل و فلسطین با هم پیمان صلح ببندند ما برای آنها یک جایگاه ویژه را در اتحادیه اروپا در نظر میگیریم و از نظر اقتصادی از آنها حمایت میکنیم. این یک پیشنهاد بسیار جذاب و فوقالعاده است".
رئیس رژیم صهیونیستی در بخش دیگری از این گفتوگو در پاسخ به این پرسش که اگر مذاکرات سازش بین فلسطین و اسرائیل با شکست مواجه شود بعد از آن چه اتفاقی میافتد، گفت: "بعد از آن شرایط پیچیده و خطرناک میشود. اما همانگونه که زندگی متوقف نمیشود ما این مذاکرات را هم نمیتوانیم متوقف کنیم. من بر این عقیده نیستم که برای فلسطینیان یا ما جایگزین واقعی دیگری (غیر از مذاکره) وجود داشته باشد. بعد از شصت و شش سال و هفت ماه جنگ این جنگها چه نتیجهای برای ما داشته است؟".
وی البته پشت پرده تولید و تکثیر مدل تکفیریها در منطقه یعنی از مرکزیت خارج شدن اسرائیل را نیز افشا کرده و افزوده است: "بزرگترین دشمن فلسطینیان و عربها امروز تروریسم است. آنها در اعماق قلب خود میدانند که این اسرائیل نیست که همه مسائل را برای آنها ایجاد کرده است بلکه سازمانهای تروریستی هستند که چنین شرایطی را ایجاد کردهاند. در جنگ دو جبهه وجود دارد اما در تروریسم صد جبهه".
بر اساس سخنان عالیترین مقام سیاسی رژیم صهیونیستی، توافقات اخیر ایران 1+5 در موضوع هستهای امیدواریهایی را برای این رژیم به دنبال داشته است. به نظر میرسد بر این مبنا لازم است با بررسی دقیق توافقات اخیر مشخص شود کدام بخش از این توافقات این امید را در دل رژیم صهیونیستی زنده کرده است.
گفتنی است در ماههای گذشته مسئولان پرونده هستهای بارها با ایراد اتهام هم سویی منتقدان داخلی توافقنامه ژنو با مواضع سران رژیم صهیونیستی در قبال این توافقنامه، به این بهانه تلاش وِیژهای را برای تخطئه منتقدان داخلی خود در پیش گرفتند، با این حال ظاهرا واقعیت ماجرا کاملا متفاوت بوده و اتفاقا رویکرد سیاست خارجی دولت، امیداوری را در دل رژیم صهیونیستی زنده کرده است.
هر چند به نظر میرسد در برخی موارد، بزرگنمایی اسرائیل به عنوان دشمن اصلی با هدف غفلت از دشمن اصلی انقلاب اسلامی و مردم ایران، یعنی امریکا که امام خمینی (ره) از آن به عنوان شیطان بزرگ یاد کردند، صورت گرفته است. چراکه تقابل با اسرائیل در سالهای گذشته، به سادگی و بدون دخالت مستقیم ایران، از سوی همپیمانان منطقهای ایران صورت گرفته و اساسا این رژیم خطری جدی برای ایران اسلامی محسوب نمیشود.
منبع: رجانیوز