دلواپسان ضد دولت نیستند
چند روز پس از آنکه حسن روحانی در مراسم افتتاح 27 نمایشگاه کتاب تهران، از منتقدین خواست تا با شناسنامه حرف بزنند و بگویند که چه هستند و از کجا سخن می گویند، جمعی از منتقدان توافق نامه ژنو در خیابان طالقانی تهران و در محل سابق سفارت آمریکا گرد هم آمدند تا در موضوع نقد توافقنامه ژنو، دلواپسی خود را فریاد بزنند.
نام و نشان و محل برقراری همایش نشان از همایشی میداد که خیلی زود تبدیل به یک جریان شد، جریانی که خود باعث دلواپسی خیلی ها شد. خیلی زود دلواپسان آن روز جاسوسی برچسب زده شدند و طیف های سیاسی نامیده شدند. تیترهای درشت و موضع گیری های عجولانه از آن اجتماع مردمی که در آن از استاد دانشگاه و سیاست مدار و دیپلمات و نماینده مجلس و خطیب و جمع زیادی از دانشجویان تشکیل شده بود، جبهه ای ساختند در مقابل دولت!
حال آنکه اگر این دلواپسی ها برای مقابله با آن دلواپسان با کمی واقع بینی و انصاف همراه بود، نتیجه چیز دیگری میشد، نتیجه ای که بیشترین نفعش را دولتی می برد که اینک در مذاکره با گروه پنج بعلاوه یک به سر می برد.
در جایی که می توان از همین نقدها و اعتراض های داخلی به توافق ها به عنوان اهرم فشار برای چانه زنی در مذاکرات استفاده کرد و به کشورهای غرب نشان داد که همه مردم ما از این توافق راضی نیستند، عزم جدی حسن روحانی و تیم مذاکره کننده اش بر مقابله جدی با منتقدان قرار گرفته است.