آیا دیدار مقامات خارجی با فتنه گران، به بخشی از پروتکل استقبال وزارت خارجه تبدیل شده است؟!/ بیتفاوتی نسبت به نقض حاکمیت ملی توسط هیاتهای اروپایی آنهم در خاک ایران
حواشی حضور هیاتهای اروپایی در ایران این سوال را پیش آورده است که آیا وزارت امور خارجه دولت یازدهم رسما دیدار مقامات غربی با فتنهگران و اصحاب ضدانقلاب را که صراحتا به معنای نقض حاکمیت ملی در خاک ایران است، به جزئی از پروتکل رسمی استقبال از مهمانان دیپلماتیک خارجی تبدیل کرده است؛ مسالهای که ابتدا با دیدار هیات پارلمانی اتحادیه اروپا با جعفر پناهی و نسرین ستوده کلید خورد و روز گذشته هم با انتشار خبر دیدار مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با نرگس محمدی(از محکومان فتنه سال 1388) تکمیل شد.
دولت یازدهم با شعار آزادی بیان و حمایت از رسانه ها پا به عرصه انتخاباتی نهاد تا جایی که روحانی در مناظره فرهنگی و اجتماعی که در ایام تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری برگزار می شد، گفته بود که «برای جلوگیری از فساد نیازمند آزادی رسانه ها هستیم.»
اما دیری نپایید که با توقیف «یالثارات»، بی توجهی به اهانتهای روزنامههای اصلاح طلب و حامی دولت به مقدسات، تذکر به چند رسانه ارزشی و تولد روزنامه «آسمان» خط مشی دولت در زمینه برخورد با رسانهها برخلاف شعارهای انتخاباتی روشن شد.
زمانی که روحانی با شعار آزادی بیان پا به عرصه رقابتهای انتخاباتی نهاد، انتظار می رفت که با رویکردی ناظر بر تحقق این شعار با رسانه ها برخورد میشد، اما رفتارهای دو سویه با رسانه های موافق و منتقد دولت، این روزها سوال برانگیز شده است.
پس از اظهارات وزیر علوم در رابطه با خبرنگاران، انتقاد کارشناسان سیاسی و فرهنگی از رویکرد دوسویه دولت در قبال رسانه ها و تذکر 65 نماینده مجلس به دولت به دلیل رفتار متناقض با شعارهای انتخاباتی، اعطاء مجوز به «روزنامه آسمان» را می توان مهر تاییدی بر عملکرد جانب دارانه دولت یازدهم در قبال رسانه های موافق و منتقد دانست.
آسمان در حالی مجوز روزنامه را از وزارت ارشاد اخذ کرد که پیش از این مواضع انحرافی مدیرانش در قالب هفته نامه به چشم می آمد و از سوی دیگر حمایت دولت از این روزنامه باتوجه به اقدامات خاصی که مدیران آن در سال های اخیر و در جریان فتنه داشتند جای سوال دارد.
برای نمونه هفته نامه آسمان چندی پیش همسو با جریان اصلاحات که قصد داشت با طرح ایده «مساعد شدن زمینه برای طی کردن راه بازرگان»، پروژه «دموکراسی خواهی» را کلید بزند، اقدام به انتشار مقاله ای با عنوان «حقوق بشر خواهی هم پروژه و هم پروسه» کرد.
ادامه مطلب... تلاشهای دولت یازدهم برای تضعیف فیلترینگ آنچنان با جدیت انجام میشود که گویی نه مشکلات اقتصادی و فرهنگی در کشور وجود دارد و نه معضلاتی دیگر. فعالیت جدی محمد جواد ظریف به عنوان وزیر خارجه ایران در فیسبوک و نقض آشکار قوانین فیلترینگ از سوی وی، اکنون دیگر به یک روال عادی تبدیل شده است که حساسیتی نسبت به آن وجود ندارد.
جای خالی عزت ملی در روند مذاکرات هستهای وقتی ظریف در گرماگرم مذاکرات هستهای، اخبار مربوط به استراحت، کمردرد، شوخیهای نمایندگان کشورهای غربی و موارد سطحی دیگر را از طریق فیسبوک منتشر میکرد، خواهسته یا ناخواسته در مسیر ارتقا و تبلیغ فیسبوک قدم برمیداشت. این امر اگر چه بدیهی است اما ظاهراً از سوی دستگاه دیپلماسی دولت «تدبیروامید» چندان مورد توجه قرار نمیگیرد؛ همانگونه که هشدارهای مشفقانه کارشناسان مختلف درباره زیانهای امنیتی و مشکلات حاشیهای استفاده از فیسبوک، هرگز مورد توجه وزارت خارجه دولت اعتدالی قرار نگرفت. از یاد نبریم که در کوران ادعاهای دروغین غرب مبنی بر عدم وجود آزادی بیان در ایران، حمله عملی وزیر خارجه کشورمان به قانون فیلترینگ و حضور علنی در یک شبکه اجتماعی خارجی، هر پیامی را ممکن است به طرفهای غربی و اعضای 1+5 منتقل کند، جز پیام عزت ملی. ادامه مطلب... نقد توافقنامه ممنوع است، انکار قصاص آزاد؟! اگر از کسانی که با هر گرایشی در انتخابات ریاست جمهوری شرکت کردند – و حتی از آنهایی که در انتخابات شرکت نکردند- بپرسیم که حاضرند فرهنگ و هویت اسلامی و ایرانی خود را با چه چیزی و چه مبلغی معامله کنند، قطعا با تندترین پاسخها مواجه خواهیم شد و به این نتیجه میرسیم که هیچکس حاضر نیست کوچکترین خدشهای به مقدسات اسلامی و ارزشهای ملی وارد شود، حتی اگر در مقابل آن بهای فریبنده و خیرهکنندهای پیشنهاد شود. بدقولی عجیب در اجرای توافق ژنو پس از آنکه مشخص شد تاریخهای تعیینشده برای بازپرداخت پولهای بلوکهشده ایران، جزء ایام تعطیل تقویم میلادی است، این بار برگی دیگر از بدقولی غربیها در اجرای توافقات ژنو نمایان شد؛ پولهای آزادشده به ایران نرسید. هیأت تجاری بزرگ فرانسوی در نیمه بهمن ماه وارد ایران اسلامی شد. در این میان آنچه که باعث شگفتی و حیرت میگردد آن است که در میان این هیات تجاری، مدیران شرکت حامی رژیم غاصب اسرائیل یعنی "شرکت آرایشی و بهداشتی لورآل" نیز حضور داشتند! سوال این جاست که چرا و چگونه شرکتی که از سوی مدافعان ملت مظلوم فلسطین تحریم شده است، با کشور جمهوری اسلامی ایران قرارداد تجاری منعقد می کند؟ آقای ضرغامی! مگر در توافق ژنو مسالهای منفی وجود دارد که طرح آن در رسانه ملی، باعث تضعیف دولت میشود؟ ماجرای درخواست تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی از رئیس رسانه ملی برای فراهم کردن شرایطی به منظور برگزاری مناظره میان موافقین و منتقدین توافقنامه ژنو و پاسخ منفی عزتالله ضرغامی به آنان و تاکید بر اینکه صداوسیما تنها رویکرد حمایتی از این توافق را در دستورکار خود دارد، با واکنشهای متفاوتی از سوی رسانههای مختلف روبرو شده است. در همین راستا «حسین شریعتمداری» در سرمقاله روزنامه کیهان به انتقاد از این رویکرد رسانه ملی و شخص رئیس صداوسیما پرداخت و این رفتار را سند دیگری بر اثبات ایرادات جدی و گسترده توافقنامه هستهای زنو دانست. متن کامل یادداشت شریعتمداری به شرح زیر است:
نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » اهالی بصیرت ( یکشنبه 92/12/18 :: ساعت 9:27 صبح )
ذهن مردم را مشغول حاشیه ها نکنید!
نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » اهالی بصیرت ( شنبه 92/12/17 :: ساعت 12:15 صبح )
در سال 1391 تعداد خانوارهای آمارگیری شده در طرح آمارگیری خانوارهای ایرانی 18535 خانوار نمونه در نقاط شهری و 19657 خانوار نمونه در نقاط روستایی کشور بوده است. طرحی که یکی از کاربردهای مهم آن سنجش و ارزیابی اطلاعات آماری به دست آمده از هزینه و درآمد خانوارها و آگاهی از نحوه توزیع آن در بین طبقات مختلف هزینه و درآمد برای تصمیم گیری های اقتصادی است و با ضریب جینی مشخص می شود.
ضریب جینی که میان صفر تا یک تعیین میشود، نشان دهنده چگونگی توزیع ثروت میان شهروندان در یک کشور است. بالا بودن این ضریب نابرابر بودن توزیع سرمایه و درآمد را نشان میدهد.
در سال 1391 ضریب جینی در مناطق روستایی 0.3347، در مناطق شهری 0.3542 و در کل کشور 0.3659 بوده است. در سال 1391 در مناطق روستایی استان ایلام (0.1993) کمترین و استان مرکزی (0.3596) بیشترین و در مناطق شهری استان ایلام (0.2330) کمترین و استان همدان (0.3689) بیشترین نابرابری را داشته است.
بر همین اساس، ضریب جینی از عدد 0.4304 در سال 80 و عدد 0.4248 در سال 84 به عدد 0.3659 در سال 91 رسیده است.
در جدول زیر می توانید ضریب جینی را از سال 80 تا سال 91 ببینید:
منبع: مهر
نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » اهالی بصیرت ( جمعه 92/12/16 :: ساعت 1:53 عصر )
نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » اهالی بصیرت ( پنج شنبه 92/12/15 :: ساعت 9:28 صبح )
نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » اهالی بصیرت ( چهارشنبه 92/12/14 :: ساعت 6:32 صبح )
دولت مراقب نفوذ اقتصادی صهیونیست ها باشد!
نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » اهالی بصیرت ( سه شنبه 92/12/13 :: ساعت 6:19 صبح )
نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » اهالی بصیرت ( دوشنبه 92/12/12 :: ساعت 10:44 صبح )
سوالی از سیاستمداران دولت اعتدال؛
گزارش حقوق بشر هم مصرف داخلی دارد؟
نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » اهالی بصیرت ( یکشنبه 92/12/11 :: ساعت 9:54 صبح )
تربیت یافتگان غرب و شرق
جناب آقای ظریف خجالت بکش!
یا از روی ناآگاهی است یا خیانت
آموزش حجاب
واردات یونجه از فرانسه!
شهدا زنده اند...
واردات کالا ازکشورهای دیگرسبب تعطیلی بسیاری ازواحدهای تولیدی شده
نوروز
مکارم: برای حل مشکلات اقتصادی به رفع تحریمها دلخوش نباشیم
چرا حجاب؟!
[عناوین آرشیوشده]
>> بازدید امروز: 16
>> بازدید دیروز: 30
>> مجموع بازدیدها: 573483
مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی [2]
گفتگوی دینی
کانون گفتمان قرآنی
معارف قرآن
آوینی
مرکز تحقیقات رایانه ای قائمیه [1]
سایت جامع دفاع مقدس [1]
شهدا [1]
فرهنگ ایثار و شهادت [2]
نورالشهدا
صبح [1]
منجی [1]
سبکبالان [1]
فارس نیوز [1]
پایگاه خبری رجانیوز [3]
[آرشیو(30)]
» فهرست موضوعی یادداشت ها
حکومت مهدوی و وظایف منتظران[18] . سیاسی[10] . عطر انتظار[5] . فوتبال[3] . امام خمینی[2] . جوشقان . کتاب . وعده آب و برق مجانی .
» آرشیو مطالب
دی 91
بهمن 91
اسفند 91
فروردین 92
اردیبهشت 92
خرداد 92
تیر 92
مرداد 92
شهریور 92
مهر 92
آبان 92
آذر 92
دی 92
بهمن 92
اسفند 92
فروردین 93
اردیبهشت 93
خرداد 93
تیر 93
مرداد 93
شهریور 93
مهر 93
آبان 93
آذر 93
دی 93
بهمن 93
اسفند 93
فروردین 94
اردیبهشت 94
خرداد 94
تیر 94
مرداد 94
شهریور 94
مهر 94
آبان 94
آذر 94
دی 94
بهمن 94
اسفند 94
» لوگوی وبلاگ
» لینک دوستان
عطر ظهور
لحظه های آبی( سروده های فضل ا... قاسمی)
پردیس
شین مثل شعور
فرزانگان امیدوار
..:: وزنه سیاسی ::..
سرباز ولایت
قلمدون
وبلاگ شخصی محی الدین اله دادی
.عاشق خدا .
نگارستان خیال
ندای ماهین
نشریه حضور
جریان شناسی سیاسی - محمد علی لیالی
حامد ذوالفقاری
طب سنتی@
*شهرستان بجنورد*
آقاشیر
صراط مستقیم
پیام نمای جامع
وبلاگ گروهیِ تَیسیر
ارمغان تنهایی
کوثر ولایت
داستان های جذاب و خواندنی
تسنیم
قافیه باران
امام خمینی(ره)وجوان امروز
مشکات نور الله
سرباز حریم ولایت
نت سرای الماس
وب سایت رسمی جوشقان
فرهنگی نوین
سربازان گمنام امام زمان
به سوی ظهور
جاوید باد ایرن
پرچمهای سیاه شرق
سکوی هشتم
حجت بن الحسن العسکری امام زمان(عج)
سربازی در مسیر
رنگی ها در ورزش ها
» صفحات اختصاصی
» طراح قالب