ادامه مطلب...
نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » اهالی بصیرت ( چهارشنبه 92/10/25 :: ساعت 10:15 صبح )
»» حذف بیسر و صدای 21 میلیون روستایی از دریافت سبد کالایی
آیا دولت یازدهم روستائیان را جزء اقشار مرفه جامعه طبقهبندی کرده است؟ / حذف بیسر و صدای 21 میلیون روستایی از دریافت سبد کالایی
با وجود سکوت دولتمردان درباره نحوه شناسایی اقشار مرفه برای حذف یارانه آنها، از تصمیم اخیر دولت درباره توزیع سبد کالایی به نظر میرسد از دید دولت یازدهم، اقشار روستایی همان اقشار مرفه هستند.
بر اساس تصمیم دولت یازدهم در مورد اعطای سبد کالای حمایتی به برخی اقشار جامعه، روستائیان مشمول این طرح نمیشوند، بر همین اساس این نگرانی ایجاد شده که مبادا روستائیان قربانی سردرگمی دولت در شناسایی اقشار مرفه شدهاند.
این در حالی است که دولتمردان کنونی از ابتدای روی کار آمدن خود بر حذف اقشار مرفه از دریافت یارانه نقدی تاکید داشتند. اما پس از آن که حسن روحانی در گزارش صد روزه خود خبر داد که دولت قصد شناسایی این اقشار از طریق سرکشی به حساب بانکی مردم را ندارد، اینطور به نظر رسید که حذف اقشار مرفه از دریافت یارانه نقدی از برنامه دولت کنار رفته است.
بر اساس اظهارات مکرر دولتمردان، از زمان اجرای هدفمندی یارانهها تاکنون درآمدی نزدیک به 87 هزار میلیارد تومان حاصل شده است. طبق قانون، باید حدود 44 هزار میلیارد تومان از این درآمد بین خانوارها توزیع و مابقی برای تولید و طرحهای زیربنایی و عمرانی مصرف میشد، اما در عمل نه تنها این رقم کاهش نیافت بلکه با برداشت از خزانه از ابتدا تاکنون حدود 130هزار میلیارد تومان بین خانوارها تقسیم شده است.
یعنی از ابتدای هدفمندی یارانه ها تاکنون 43 هزار میلیارد تومان از منابع بودجهای صرف پرداخت یارانهها شده است. اگر این رقم صرف طرحهای عمرانی میشد، مطمئنا جهش مهمی در سطح توسعه و آبادانی کشور حاصل شده بود.
بر همین اساس اینطور به نظر میرسد که دولت عملا برنامهای برای شناسایی اقشار مرفه ندارد و به درخواست و استدعا از مرفهان برای خودانصرافی رسیده است.
به عنوان مثال، نوبخت سخنگوی دولت شنبهشب(92/10/21) در یک برنامه تلویزیونی گفت: «باید قبول کرد بخشی از جامعه آنقدر توانمند هستند که مبلغ 45 هزار تومان در هر ماه تاثیر چندانی در زندگی آنها ندارد و اگر بدانند که دولت باید از کجا و با چه مشکلاتی این مبلغ را تهیه کند و یا بداند این رقم هرچند اندک به قیمت ناتمام ماندن بیمارستانها و راههاست و موجب برداشت از خزانه دولت میشود، بیتردید داوطلبانه انصراف خواهند داد.»
با این حال، حذف روستائیان از سبد کالایی که قرار است طی دو مرحله در بهمن و اسفند امسال به بخشی از مردم پرداخت شود، نشان از آن دارد که از دید دولت یازدهم، روستائیان را جزء اقشار مرفه طبقه بندی کرده است و از آنجا که این قشر به تریبون و رسانه نیز دسترسی ندارند، حذف آنها سادهترین و کمخطرترین کار برای جبران کسری بودجه به نظر میرسد.
طبق مصوبه دولت، شاغلان و بازنشستگان دولت و نیروهای مسلح، کارگران، روزنامهنگاران، خبرنگاران، هنرمندان، دانشجویان متأهل، طلاب و سرپرستان خانوارهای تحت پوشش کمیته امداد امام(ره) و بهزیستی مشمول سبد کالایی هستند. گفتنی است طبق سرشماری سال 1390 جمعیت روستائیان کشور حدود 21 میلیون نفر است که اکثریت آنها به کشاورزی و دامپروری مشغولند و مشمول هیچ یک از اقشار مدنظر در سبد کالایی دولت نمیشوند.
بدون تردید، خانوارهای تحت پوشش کمیته امداد امام(ره) و بهزیستی و کارگران بایستی تحت پوشش سبد کالایی قرار بگیرند، اما این سوال مطرح است که آیا از نگاه دولت یازدهم، روستائیان از کارمندان، مرفهترند؟ آیا مقصود از انصراف داوطلبانه اقشار مرفه از دریافت یارانه، حذف اجباری روستائیان است؟
نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » اهالی بصیرت ( سه شنبه 92/10/24 :: ساعت 11:39 صبح )
»» یکی کردن هنرمند ارزشی و غیرارزشی کاسبی است
یکی کردن هنرمند ارزشی و غیرارزشی کاسبی است
حسن روحانی، رئیس جمهور کشورمان روز چهارشنبه گذشته(18 دی ماه 92) در دیدار با هنرمندان در بخشی از سخنانش به هنر اشاره کرده و گفت که تقسیم هنر به هنر ارزشی و غیرارزشی کار بیمعنایی است.
گفتههای حسن روحانی در حالی بیان میشود که این روزها شاهد برگزاری جشنواره فیلم عمار که به نوعی به ارزشیها منسوب است هستیم.
به دنبال سخنان روحانی رحیمپور ازغدی نسبت به سخنان روحانی موضع گیری کرده و اظهار داشت: من معنی این جمله را نمیفهمم که هنر ارزشی و ضدارزشی وجود ندارد! یعنی سینمایی که مروج شرک و خرافه است با سینمایی که مروج توحید و عبادت مساوی است؟ بعضیها اصلا به این چیزها فکر نمیکنند، به دنبال چیزی هستند که برایش کف بزنند، اینها دغدغه حقیقت ندارند، دغدغه ریاست دارند. اما انبیا دغدغه حق و باطل داشتند. میگویند هنر به ارزشی و ضدارزشی تقسیم نمیشود و هنرمند ارزشی و غیرارزشی هم نداریم. یا این حرف بیمعنا است و یا شرک و توحید با هم مساوی هستند. یکی کردن اینها کاسبی است. طبق فرهنگ قرآن شعرا و هنرمندان دو دستهاند، یک دسته اهل اغوا هستند و یک دسته هستند که استثنا میشوند و دنبال ترویج حق و عدل و دفاع از مظلوماند. آیا شعر دعبل و شاعران انقلابی با شعر شاعران درباری نوکران حکومت مساوی است؟ یکی کردن اینها درست در مقابل خط امام و خط انقلاب و خط انبیا قرار دارد.
رحیم پور در تکمیل سخنانش اضافه کرد: اگر گفتیم آدمها را خط کشی نکنیم و آدمها را دفع نکنیم مسئله دیگری است. اهل بیت حتی برای شاعر شراب خوار که شعر عدالتخواهانه سروده است هدیه و صله فرستادهاند. یعنی هنرمندی را که تقوای اخلاقی نداشته و شعری در مسیر تقوا گفته است بدون تأیید فساد شخصی اش، شعرش و هنرش را صد در صد تأیید کردهاند و برایش صله و هدیه فرستادهاند و حتی از او خواستهاند شعرش را تکرار کند و خودشان هم ابیاتی به آن اضافه کردهاند.
وی همچنین گفت: خود خداوند آدمها را به ارزشی و غیرارزشی تقسیم کرده است. حضرت امیر فرمودهاند ما در زمان پیامبر وقتی پرچم حق بالا رفت حتی با نزدیک ترین خویشانمان در افتادیم و گفتیم از این به بعد تقسیم ما بر اساس خون و نژاد نیست و از این به بعد ما از دو امت متفاوت ایم چرا که به ارزشهای متفاوت معتقدیم.
منبع: جام نیوز
نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » اهالی بصیرت ( دوشنبه 92/10/23 :: ساعت 1:30 عصر )
»» نهم ربیع جهالت ها و خسارت ها+ دانلود
نهم ربیع جهالتها و خسارتها+ دانلود
مقام معظم رهبری:«بعضیها به نام شاد کردن دل فاطمهزهرا، علیهاالسلام، این روزها و در این دوران ما کاری میکنند که انقلاب را که محصول مجاهدت فاطمه زهراست، در دنیا لنگ کنند! میفهمید چه میگویم؟ بهترین وسیلهای که دشمنان بزرگ انقلاب پیدا کردند برای اینکه نگذارند انقلاب به کشورهای اسلامی برود، میدانید چه بود؟ گفتند این انقلاب، اسلامی نیست! گفتند اینها دشمن شما- چند صد میلیون مسلمان- هستند! امام بزرگوارمان ایستاد و گفت این انقلاب، اسلامی است؛ شیعه و سنی در کنار همند؛ پهلوی همند. اگر امروز کسی کاری کند که آن دشمن انقلاب، آن مأمور سیای آمریکا، آن مأمور استخبارات کشورهای مزدور آمریکا، وسیلهای پیدا کند، دلیل پیدا کند. نواری پیدا کند، ببرد اینجا و آنجا بگذارد، بگوید کشوری که شما میخواهید انقلابش را قبول کنید، این است، میدانید چه فاجعهای اتفاق میافتد؟ بعضیها دارند به نام فاطمه زهرا، علیهاالسلام، این کار را میکنند. در حالیکه فاطمهزهرا، علیهاالسلام، راضی نیست. این همه زحمت برای این انقلاب کشیده شد. آن مرد الهی، آن وارث واقعی فاطمهزهرا، علیهاالسلام، در زمان ما، آن همه زحمت کشید. این جوانهای پاک ما اینجور رفتند خونهایشان را ریختند تا انقلاب را بتوانند عالمگیر کنند. آن وقت یک نفری که معلوم نیست تحت تأثیر کدام محرکی واقع شده، به نام شادکردن دل فاطمه زهرا، کاری بکند که دشمنان حضرت فاطمهزهرا را شاد کند.» (منبع: کتاب نهم ربیع جهالتها خسارتها به نقل از: هفته نامه علمی فرهنگی بصیر(حوزه)، سال چهاردهم، شماره1، مسلسل 323)
متأسفانه هرساله روز نهمربیعالاوّل، در فاصلهای اندک از هفتهای که نام وحدت اسلامی را بر دوش میکشد، به فرصتی برای دشمنان امّت اسلامی تبدیل میشود تا به وسیله جهالت عدّهای خاص، وحدت و انسجام مسلمین را هدف قرار داده و با ایجاد تفرقه میان آنان، به اهداف شوم خود نزدیکتر شوند.
در این جا متن پیدیاف کتاب «نهم ربیع جهالت و خسارتها» که گوشههایی از خسارتهای شکل گرفته از جهالتهای این روز را به تصویر کشیده، در اختیار دوستان قرار میدهیم.
نهم ربیع؛ جهالتها و خسارتها (حجم: 2MB)
همچنین شما میتوانید گزارشِ مختصری از این کتاب را در ادامه بخوانید:
ادامه مطلب...
نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » اهالی بصیرت ( یکشنبه 92/10/22 :: ساعت 12:45 صبح )
»» دم بگیرحاج محمود: این بیرق علمداره هنوز رو زمین نیفتاده
دم بگیرحاج محمود: این بیرق علمداره هنوز رو زمین نیفتاده
ماجرای هتاکی رسانه های ضدانقلاب و معاند و انتقام گیری آنها از اهل بیت(ع) و ستایشگران این آستان، طی هفته ی گذشته پرده ی دیگری از روحیات انتقامجویانه ی آنان از عمارهای انقلاب و ولایت را کنار زد.
طی 5 ماه گذشته موج جدیدی از حرمت شکنی و انتقامگیری از نیروهای شاخص جبهه انقلاب اسلامی به راه افتاده و در این راستا، هرچند روز یکبار، یکی از چهره های دارای پایگاه اجتماعی و مردمی که به نحوی در جریان فتنه، عماروار وارد عرصه ی روشنگری شده و اعتبار خود را که برگرفته از همین انقلاب و خون شهدا بود، را به روی دست گرفته و به پای آرمان های امام خمینی(ره) و امام خامنه ای فدا کردند، مورد هجمه ی جریان رسانه ای معاند قرار گرفته است.
موضوع شارلاتانیزم رسانه ای ناجوانمردانه ای که طی هفته ی گذشته علیه یکی از مداحان محبوب و ولایی کشورمان به راه افتاد، در واقع بیش از هر چیز، خشم و عصبانیت فتنه گران بی دین از دستگاه اهل بیت(ع) را به تصویر کشید.
آنانی که در روز عزای عالم، عاشورای حسینی(ع)، در اوج فتنه 88 به رقص و سوت و کف و هورا پرداخته و یاد یزید و شمر را در اذهان زنده کردند، از همان 9 دی که هیات های مذهبی پشت سر سخنرانان و مداحان انقلابی و ولایی، میداندار اصلی آن حماسه ی تاریخی و ماندگار شدند، از ذاکران اهل بیت(ع) و بلکه از خود امام حسین(ع) کینه به دل گرفتند.
ضدانقلابهایی که معجونی از بهایی، منافق، سلطنت طلب، کمونیسم و پادوهای داخلی آنها بودند و طی 8 ماه آسایش و امنیت کشور، به ویژه پایتخت را نشانه رفته بودند، با ورود ماه محرم و افزایش بصیرت حسینی مردم، به یکباره همه چیز را از دست رفته دیدند و شاید هر انسان کوردل دیگری هم جای آنها بود، دچار نوعی کینه ورزی با این تشکیلات حسینی می شد.
آنانی که 8 ماه، با انواع سلاح های مجاز و غیرمجاز به جوانان این مرز و بوم که هیچ، حتی به خودشان هم رحم نکردند و امثال دخترکی به نام آقاسلطان را در خیابان های تهران کشتند تا بار مسئولیتش را به گردن نظام مظلوم بیندازند، حالا دایه ی مهربانتر از مادر شده اند و برای امنیت مردم فریاد ریاکارانه ی وامصیبتا سر می دهند!
دنیای عجیبی شده است؛ خودشان می کشند، خودشان بی قانونی می کنند، خودشان ضدامنیت ملی فعالیت می کنند و حتی به عزای اباعبدالله الحسین(ع) هم رحم نمی کنند، و حالا خودشان را سینه چاک دفاع از آسایش مردم جا می زنند.
سوال ساده ای مطرح است و پاسخش، نزد مخاطبان منصف و گرانقدر محفوظ، و آن اینکه آنانی که در عاشورای سال 88 شمسی کف زدند و رقصیدند، اگر در عاشورای سال 61 هجری و در واقعه ی کربلا حاضر بودند، در کدام طرف می ایستادند؛ سپاه امام حسین(ع) یا شمر و یزید و ابن زیاد و ابن سعد؟!
ادامه مطلب...
نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » اهالی بصیرت ( شنبه 92/10/21 :: ساعت 11:3 صبح )
»» لیست کل یادداشت های این وبلاگ
تربیت یافتگان غرب و شرق
جناب آقای ظریف خجالت بکش!
یا از روی ناآگاهی است یا خیانت
آموزش حجاب
واردات یونجه از فرانسه!
شهدا زنده اند...
واردات کالا ازکشورهای دیگرسبب تعطیلی بسیاری ازواحدهای تولیدی شده
نوروز
مکارم: برای حل مشکلات اقتصادی به رفع تحریمها دلخوش نباشیم
چرا حجاب؟!
[عناوین آرشیوشده]
>> بازدید امروز:
72
>> بازدید دیروز:
84
>> مجموع بازدیدها:
570403